Over ons

katja-bas

Wij zijn Bas en Katja en we houden van allerlei dingen en vinden een gezonde levensstijl hierbij belangrijk. Bas is een fanatieke wielrenner en Katja houdt van hardlopen. Daarnaast genieten we van onze 2 kinderen en zijn we graag met hen buiten actief in de natuur. Ook reizen we graag en Afrika is hiervoor een favoriete bestemming met prachtige wildparken als Serengeti, Kruger NP en Masai Mara. Nu zoeken we het dichter bij huis en nemen we onze kinderen mee op de fiets en te voet door Europa.
We vinden het belangrijk en motiverend doelen te stellen in ons leven en zijn ons altijd blijven ontwikkelen. Met BISSNOVATION ontwikkelen we ondernemerschap samen met onze brandpartners ondersteund door WIN Worldwide. Ons doel is met BISSNOVATION een succesvolle onderneming te bouwen in de voedings- en preventieve gezondheidsbranch met ondernemende mensen. Met BISSNOVATION bieden we ondernemende mensen de mogelijkheid om hun fysieke, mentale en financiële gezondheid te verbeteren door hen een unieke zakelijke mogelijkheid te bieden een eigen organisatie te bouwen zonder de traditionele zorgen van personeel en investeringen in voorraden, debiteuren, pand e.d.

 


 

Kolbirie-symboliek

Kolibrie  (Archilochus colubris)

bissnovation-kolibri-concept

BISSNOVATION heeft het antwoord op alle traditionele ondernemerszorgen en traint en coacht u om op niet-traditionele ondernemerswijze succesvol te zijn in 1 van de snelst groeiende markten.

De kolibrie staat symbool voor passie, lef, gedrevenheid, onafhankelijkheid, optimisme, vreugdevol leven en verwezenlijken van het onmogelijke. Dit precies is doorslaggevend om succesvol te zijn mey onze ondernemersvorm.