Het business concept

Succes is dupliceerbaar!

top500-2012 MT500Moederbedrijf WIN Worldwide heeft de positieve kenmerken van e-commerce, netwerkmarketing en franchise weten te combineren tot een uniek en succesvol bedrijfs- en verdienmodel. De oprichters zijn daarvoor in 1992 in Noord-Amerika genomineerd tot zakenmensen van het jaar. in 1994 is het concept naar Nederland gebracht. Door de Hollandse handelsgeest is het inmiddels uitgegroeid tot een internationale marketing en distributieorganisatie en is actief in 39 landen. Onlangs is Duitsland en Engeland geopend en is het bewezen concept klaar om daar succesvol te worden geïntroduceerd. BISSNOVATION is er trots op dat WIN Worldwide sinds 2008 is gestegen van plaats 490 naar 84 in de top500 lijst van Management Team (MT) waarbij TNS-NIPO jaarlijks onderzoek doet naar het image van de 500 meest populaire bedrijven

BISSNOVATION biedt een bedrijfsmodel aan dat voor iedereen is te doen waarbij WIN Worldwide alle hoofdpijnen van traditioneel ondernemen wegneemt, zoals investeringen in debiteuren, pand, personeel, voorraden etc. Dit model is succesvol door;

  • goede training en coaching door ervaren ondernemers voor ondernemersBuild business
  • te ondernemen in een grote groeimarkt waarbij nieuw geopende markten grote kansen bieden
  • dat er nationale en internationale expansiemogelijkheden zijn
  • dat het een marketinggericht bedrijfsmodel is en geen salesgericht model
  • een toegankelijk en bewezen bedrijfsmodel die te doen is voor iedereen zonder traditioneel hoge investeringen
  • een verdienmodel met ongelimiteerde verdienmogelijkheden en opbouw van passief inkomen
  • dat over de inkomsten slechts 1,2% belastbaar (box 3, speculatieve inkomsten) zijn
  • dat de inkomsten/de organisatie overerfbaar zijn op erfgenamen; alles wat u opbouwt blijft voortbestaan op erfgenamen

E-commerceHandel drijven via internet, de moederorganisatie zorgt voor alle traditionele zaken zoals opslag, distributie van de goederen en betaling. Door het gebruik van internet bent u in staat om overal te wereld zaken te doen.

NetwerkmarketingAanbevelingsmarketing, simpelweg het door de mensen in de markt zetten van een product en/of dienst door middel van de meest krachtige marketingvorm: mond-tot-mondreclame. Dus eigenlijk door mensen zoals u en ik. De kracht zit hem in het feit dat u zich richt op het opleiden en succes van de andere ondernemer. U hoeft zich niet bezig te houden met inkoop en verkoop van producten, dit wordt door de moederorganisatie geregeld.

FranchiseVeel mensen willen een eigen bedrijf starten maar hebben niet het kapitaal, kennis of durf om het te doen. Het grote voordeel van franchise is dat het een bestaand en bewezen succesvol concept is. U gaat aan de slag met een succesvol concept met een ingebouwd businessplan. Daarbij maakt u gebruik van de kennis en ervaring van de ondernemers die u zijn voorgegaan. Training en coaching is erg belangrijk en wordt in 8 trainingscentra in Nederland aangeboden, u staat er dus niet alleen voor: gezamenlijke krachten bundelen en elkaars successen helpen te realiseren. Hierdoor krijgt u een unieke mogelijkheid om wel de stap te nemen tot zelfstandigheid en het opbouwen van een organisatie en daarmee een toekomst die jij zelf bepaalt en niet je omgeving. Door anderen te laten zien hoe u als ‘franchisenemer’ directe inkomsten uit eigen activiteit verdient, geeft u uw kennis en kunde als ‘franchisegever’ verder en wordt u daar in de vorm van passieve inkomsten voor beloond.