IMG_4554 Foto BvZIn mijn loopbaan heb ik bij diverse (inter)nationale bedrijven gewerkt in verschillende leidinggevende en specialistische financiële functies. In die tijd realiseerde ik me steeds meer dat ik bouwde aan het succes van een ander en ikzelf gelimiteerde mogelijkheden voor inkomsten en vrijheid had. In 2014 besloot ik, nadat mijn loopbaan enkele keren door externe factoren werd beïnvloed,  mijn eigen bedrijf te starten als ZZP-er. Ik heb altijd een eigen bedrijf willen bezitten. Met name omdat ik mijn eigen keuzes wil kunnen maken, zelfverantwoordelijk wil zijn en omdat ik wil bouwen aan mijn eigen toekomst.

Als ZZP-er merk ik al snel dat mijn businessmodel veel risico’s heeft. Mijn bedrijf is een persoonsgestuurde organisatie omdat alles om mij draait. Ik werk “in mijn bedrijf” terwijl het bedrijf uiteindelijk voor mij zou moeten werken. Mijn verdienmodel als ZZP-er is gebasseerd op uurtje-factuurtje en vooral gericht op de korte termijn inkomsten waarbij ik mijn kennis, kwaliteiten en expertise als financial in de markt zet.

Conclusie: het bedrijf is niet verkoopbaar (want ik ben het bedrijf) en “niet werken = geen inkomen”.

Ik ben mij gaan interesseren voor andere businessmodellen en me gaan verdiepen in vormen van passieve inkomsten. Een doorlopend inkomen dat niet meer afhankelijk is van mijn eigen inspanningen, dat zou mij meer vrijheid opleveren. Meer vrije tijd en meer financiële mogelijkheden. Nadat Renske Winters mij heeft geïntroduceerd en het bedrijfsmodel (let op: geen sales) mij duidelijk werd, maakte ik kennis met de producten. Ik merkte welke onverwachts goede werking die hadden op mijn gezondheid en wielrenprestaties:  ik zag direct de zakelijke mogelijkheden en filosofie.

Sinds 2014 bouw ik met BISSNOVATION voor de lange termijn aan een doorlopend direct en passief inkomen via royalties en train, coach en begeleid ik ondernemende mensen om een direct en passief inkomen te genereren. Ik geloof in samenwerken en als je kunt delen dan kan je ook vermenigvuldigen:

  • persoonlijke groei door ondernemers te laten groeien
  • inkomen verdienen door ondernemers te trainen succesvol direct en passief inkomen te verdienen

Graag kom ik met jou in contact als jij de beslissing durf te nemen succesvol te willen worden door samen te werken met ervaren ondernemers die je hierin trainen en coachen.