Algemene concept informatie

Succes is dupliceerbaar!

Een moederorganisatie die alle hoofdpijnen van traditioneel ondernemen wegneemt en een concept aanbiedt dat voor iedereen te doen is. WIN Worldwide is een internationale marketing organisatie  die kwalitatief zeer hoogwaardige trendproducten op een unieke wijze in de markt zet (zie Producten).

In 1992 is WIN opgericht door Ralph en Cathy Oats, een aantal jaar later is dit concept naar Nederland gebracht. Ondertussen is dit bedrijf uitgegroeid tot een multinational en is het actief in 39 landen! Door de positieve kenmerken van e-commerce, netwerkmarketing en franchise te combineren, is een uniek en succesvol bedrijfs- en verdienmodel ontstaan.

E-commerceHandel drijven via internet, de moederorganisatie zorgt voor alle traditionele zaken zoals opslag, distributie van de goederen en betaling! Door het gebruik van internet bent u in staat om overal te wereld zaken te doen.

NetwerkmarketingAanbevelingsmarketing, simpelweg het door de mensen in de markt zetten van een product en/of dienst door middel van de meest krachtige marketingvorm: mond-tot-mondreclame. Dus eigenlijk door mensen zoals u en ik. De kracht zit hem in het feit dat u zich richt op het opleiden en succes van de andere ondernemer. U hoeft zich niet bezig te houden met inkoop en verkoop van producten, dit wordt door de moederorganisatie geregeld.

FranchiseVeel mensen willen een eigen bedrijf starten maar hebben niet het kapitaal, kennis of durf om het te doen. Het grote voordeel van franchise is dat het een bestaand en bewezen succesvol concept is. U gaat aan de slag met een succesvol concept met een ingebouwd businessplan.  Daarbij maakt u gebruik van de kennis en ervaring van de ondernemers die u zijn voorgegaan. Training en begeleiding is erg belangrijk en wordt in 8 trainingscentra in Nederland aangeboden, u staat er dus niet alleen voor: gezamenlijke krachten bundelen en elkaars successen helpen te realiseren. Hierdoor krijgt u een unieke mogelijkheid om wel de stap te nemen tot zelfstandigheid en het opbouwen van een organisatie en daarmee een toekomst die jij zelf bepaalt en niet je omgeving. Door anderen te laten zien hoe u als ‘franchisenemer’ directe inkomsten uit eigen activiteit verdient, geeft u uw kennis en kunde als ‘franchisegever’ verder en wordt u daar in de vorm van passieve inkomsten voor beloond.